Quote (RLVVD)
Отже нам потрібно зібратися всім членам спільноти. Про це вже багато говорилося і створити декілька груп, як було колись, але потрібних груп, які б відповідали за чай, за молитву, за прославу, за організацію свят і чувань. Таким чином, ми будемо більше збиратися разом і станемо дружнішими.
А щодо групи прослави, то я думаю нам треба провести голосування за кожного учасника групи.
Бо якщо ми самі не можемо сформувати певний склад, так нехай це зроблять інші члени спільноти.
Звичайно що серце болить. Групки, то добра річ. Я "ЗА". Але, є одне "але"... Колись в нас було створено 2 групки: Газетярі і Рукодільці. І що з того вийшло? Газети довго не прожили (тут і моя вина є) і з рукоділля плодів також мало. А така групка як та що ми з дівчатами маємо, то на мій погляд трошки вже щось робить. До чого я веду?
Справа в тому що ті групки були створені на таких собі добровільно-примусових умовах, багато народу приходили просто так аби збавити час, і деколи через це в самого відпадала охота ходити.
Ця ж групка дівчат які збираються була свторена за згодою і бажанням всіх учасниць. Звісно ця групка вже заслужила критику, мол чого це вони тльки постійно шось роблять.
Ну раз критикують, значить щось робиться.
Слава Богу!
Але від цього проблема не вирішилася. Підтримую вашу думку, що треба виговоритися всім. АЛЕ за присутності отців, бо інакше можемо поламати один одному настрій та бажання приходити до церкви. А ЦЕ БУДЕ ГРІХОМ!
Бо ми ще малі трохи, і часто робимо все тільки на "гарячих говах".
Пропоную молитися молитву святого Франциска, аби ми були добрим знаряддям у Божих руках, і щоби Дух Святий прояснив розум і вів нас.
Амінь!