Християнська спільнота
|
|
christ-love | Дата: Середа, 21.05.2008, 09:50 | Повідомлення # 1 |
 Admin
Група: Адміністратор
Статус: нема на форумі
| Сьогодні маємо багато спільнот, які досить часто не є християнськими. Але зокрема в цій темі хотіла б поговорити про християнську спільнота: якою вона має бути (на вашу думку), які найчастіше проявляються недоліки, непорозуміння... іншими словами тут пишемо все все все про наші спільноти.
Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 21:58 | Повідомлення # 2 |
 Студент
Група: Користувачі
| Я рада, що маємо в Заболотові спільноту. Треба її вдосконалювати і вдосконалюватися самим. Але маємо бути дружніми один з одним. Треба обговорити наболілі питання на найблищій зустрічі, бо ми ще не все вирішили. 
Кожен ранок, кожне пробудження є шансом почати все заново:-)
|
|
| |
christ-love | Дата: Середа, 04.06.2008, 09:52 | Повідомлення # 3 |
 Admin
| Quote (RLVVD) Треба обговорити наболілі питання на найблищій зустрічі, бо ми ще не все вирішили. Безперечно. "Пізнайте правді і правда визволить вас" - Святе Письмо. Краще один раз зазнати правди болючої, ніж ціле життя жити незадоволеним. 
Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
tleginevych | Дата: Неділя, 08.06.2008, 15:36 | Повідомлення # 4 |
 Майстер
| До речі, ми повинні задуматись над нашим ставленням до інших. Ми часто в спільноті розділені на групи через неприязнь між деякими особами.
Кожного дня ми робимо вибір між добром і злом.
|
|
| |
christ-love | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 10:01 | Повідомлення # 5 |
 Admin
| Так, Тарасику, питання справді болюче. Але стосунки, вірніше їх вирішення, ососбливо в такому юному віці приносить багато зранень. Прикро також таке бачити, бо як говорить Св. Письмо, християни мають мати одне серце і один дух. Чи є в нас таке? Чи є ми тоді правдивими християнами? В мене думка, що спільнота це щось подібне на шлюб, люди вчаться жити разом, розуміти, співтерпіти, тому що всі ми є різні. І коли б ми думали що в нас все буде супер у стосунках з іншими людьми, то це б була просто ілюзія, мрія. Спільнота - школа життя.
|
|
| |
tleginevych | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 21:16 | Повідомлення # 6 |
 Майстер
| В цьому я з тобою погоджуюсь. Ти права спільнота подібна до шлюбу і ми повинні сприймати один одного такими, як ми . Ми повинні підтримувати один одного, а не топити. До речі, я замітив, що найдружніше ставляться до інших в спільноті ті особи, які перебували на школі. Це мене тішить. Школа дає свої плоди. Жаль тільки, що останній раз на Школу їхало всього 12 чоловік . Треба залучати всіх учасників спільноти., і не тільки.Додано (09.06.2008, 21:15) --------------------------------------------- Нам треба вивішувати статті на сайті (закладка є, а статей нема). На мою думку до цього треба залучити всю спільноту. Кожен бажаючий може написати статтю, а там будем вивішувати їх на сайті(за згодою отців ). Також треба, щоб адміністратор (Богданка це до тебе ),створила тему на обговорення статей. Я думаю це буде дуже корисно. Додано (09.06.2008, 21:16) --------------------------------------------- Може ми обговорили це питання в суботу перед курсом альфа?
|
|
| |
christ-love | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 08:45 | Повідомлення # 7 |
 Admin
| Погоджуюся з тобою, Тарасику! Пропозиції врахую.
|
|
| |
tleginevych | Дата: П'ятница, 20.06.2008, 15:47 | Повідомлення # 8 |
 Майстер
| Я радий почути таку відповідь. До роботи беремось негайно.  Додано (20.06.2008, 15:47) --------------------------------------------- Хтось крім мене збирається вивішувати якісь статті?
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 23:23 | Повідомлення # 9 |
 Студент
| У мене питання щодо статтей. Можна вивісити статті, які стягла з іншого сайту і чи можна взагалі готові статті вивішувати чи вони мають бути створені самою Додано (24.06.2008, 23:23) --------------------------------------------- І ще. Я чула, що наша спільнота щось буде робити на Івана. А репитиції будуть? І ще Галя казала що буде щось нове. Знаєте що? 
|
|
| |
tleginevych | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 23:23 | Повідомлення # 10 |
 Майстер
| Можна вивішувати все що хочеш (вміру дозволеного)тільки треба тобі ті статті перечитати і навіть можна трошки змінити.
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 23:34 | Повідомлення # 11 |
 Студент
| Дуже дякую. Я вже знайшла одну статейку постраюся вивісити
|
|
| |
tleginevych | Дата: Середа, 25.06.2008, 00:16 | Повідомлення # 12 |
 Майстер
| А на яку тему дана стаття, яку ти знайшла?
|
|
| |
RLVVD | Дата: Середа, 25.06.2008, 00:23 | Повідомлення # 13 |
 Студент
| Про паломництво. То опис попереднього паломництва з Хмельницького в Бердичів.
|
|
| |
tleginevych | Дата: Середа, 25.06.2008, 00:26 | Повідомлення # 14 |
 Майстер
| Давай додавай пошвидше. Мені дуже кортить прочитати її.
|
|
| |
christ-love | Дата: Середа, 25.06.2008, 09:19 | Повідомлення # 15 |
 Admin
| Quote (RLVVD) Можна вивісити статті, які стягла з іншого сайту і чи можна взагалі готові статті вивішувати чи вони мають бути створені самою Можна і з іншого сайту стягувати статтю, АЛЕ обов'язково потрібно вказувати джерело з якого ти береш цю статтю. 
|
|
| |
tleginevych | Дата: Середа, 25.06.2008, 12:29 | Повідомлення # 16 |
 Майстер
| Що там з моєю статею? Ти її читала?
|
|
| |
RLVVD | Дата: Середа, 25.06.2008, 16:27 | Повідомлення # 17 |
 Студент
| Я вже вивісила декілька статей. Богданцю передивись і скажіть чому я не можу перечитати статтю Тараса???
|
|
| |
tleginevych | Дата: Середа, 25.06.2008, 21:58 | Повідомлення # 18 |
 Майстер
| Моя стаття, як і твоя в стадії перевірки=))
|
|
| |
RLVVD | Дата: Середа, 25.06.2008, 22:08 | Повідомлення # 19 |
 Студент
| Тоді ясно. А я думала, що знову щось у мене сталося
|
|
| |
tleginevych | Дата: Середа, 25.06.2008, 22:16 | Повідомлення # 20 |
 Майстер
| Ні, чому ти завжди вважаєш, що в тебе щось сталось?
|
|
| |
RLVVD | Дата: Середа, 25.06.2008, 23:31 | Повідомлення # 21 |
 Студент
| Бо в мене завжди щось трапляється з компютером. ТО ввійти не можу, то windows висне, того напевно так і думаю
|
|
| |
tleginevych | Дата: Четвер, 26.06.2008, 11:12 | Повідомлення # 22 |
 Майстер
| Ясно, ідем а розділ про все на світі, бо ми і тут флудимо.
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 19:41 | Повідомлення # 23 |
 Студент
| Жаль, що на форумі мало зареєстрованих, які є учасниками спільноти. Бо якщо ми не можемо сказати те, що хочемо в очі один одному, то хоча би говорили так. Мені здається, що з нашою спільнотою щось діється і я так хочу, щоб ми культурно всі зібралися за чашкою чаю і обговорили ставлення один до одного. Quote (tleginevych) ми повинні задуматись над нашим ставленням до інших. Ми часто в спільноті розділені на групи через неприязнь між деякими особами. Навіть Тарас це помітив. Особливо хочу наголосити на групу прослави. Треба сформувати певну групу з певним складом. Знаю, що це буде досить важко, але якщо в нас залишиться все як є , то ми не будемо розвиватися і нічого не зміниться, а знову будуть сварки, хаос і ворожнеча між нами. 
|
|
| |
tleginevych | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 23:26 | Повідомлення # 24 |
 Майстер
| Я з Людкою погоджуюсь на всі 110%. Просто в нас клалась складна ситуація і чесно кажучи я не здогадуюсь навіть, як нам її вирішити. Нам треба просити Бога, щоб допоміг, бо без нього буде дуже-дуже складно. Ви знаєте це. Ви ж були, коли вперше піднімалась ця тема.
|
|
| |
RLVVD | Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:03 | Повідомлення # 25 |
 Студент
| Вона піднялась і лягла на дно, хоча треба було давно про це поговорити та все не було часу. То зайняті репетиціями, то курсом альфа... Ми мусимо знайти час і бажання, але такий, щоб потім не прийшлося ходити всім з кислими лицями між людьми.
|
|
| |
tleginevych | Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:20 | Повідомлення # 26 |
 Майстер
| Не знаю. Я думаю, якщо дуже захотіти, то можна зібрати всіх з групи прослави і тих хто хоче бути її учасником і обговорити все, але обов'язково повинен бути отець. Його думка теж повинна відігравати важливу роль. А щодо кислих лиць, то я думаю таке не повинно статися, але ...:=))
|
|
| |
RLVVD | Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:29 | Повідомлення # 27 |
 Студент
| Ти не бачив наші лиця після підняття цієї теми на хорі. Іванка взагалі образилась і пішла, а інші - просто ЖАХ. А я була рада, що хтось почав це розрушувати. Стояла слухала всіх і посміхалась.
|
|
| |
tleginevych | Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:38 | Повідомлення # 28 |
 Майстер
| Жаль, що це викликало таку реакцію. Надіюсь таке більше не повториться. Просто не треба обіжатися, коли тобі говорять правду (не дивись на себе через розові окуляри).
|
|
| |
RLVVD | Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:41 | Повідомлення # 29 |
 Студент
| А я думаю, якщо ми піднімемо цю тему і доведемо її до кінця буде ще гірша реакція. Жаль не сві мають інтеренет. Може легше би було обговорити це онлайн?
|
|
| |
tleginevych | Дата: Четвер, 10.07.2008, 23:13 | Повідомлення # 30 |
 Майстер
| Реакція була б однакова. Обіжались один на одного, можливо грубостей наговорили, не залежно, чи це обговорювадт онлайн, чи всі разом за чашкою кави. Мені чесно кажучи не хотілось б піднімати цю тему, але це необхідно.
|
|
| |