Школа Християнського Життя і Євангелізації
|
|
christ-love | Дата: Середа, 21.05.2008, 11:12 | Повідомлення # 1 |
 Admin
Група: Адміністратор
Статус: нема на форумі
| Цю тему створюю для того щоби всі ми і кожен з вас міг написати своє враження, пережиття та побажання на Школі Християнського Життя і Євангелізації. Також тут розміщуватиметься розклад сесій Школи.
Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
christ-love | Дата: Середа, 21.05.2008, 11:47 | Повідомлення # 2 |
 Admin
| Травневий вікенд для школярів нульового ступеня!!! Проходитиме з 23 по 25 травня в школі № 23 на вул.Мазепи (зупинка - міська лікарня - трохи повернутися назад). Прохання до всіх бажаючих поїхати на Школу записатися 
Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
tleginevych | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 16:52 | Повідомлення # 3 |
 Майстер
Група: Користувачі
| Привіт!!! Запрошую всіх приїхати на Школу. Те, що я пережив там, не можна передати словами. "Не бійтеся"-зказав Господь.Поправді не бійтеся приїхати.на Школу Християнського Життя і Євангелізації, сам Ісус Христос Вас запрошує туди. Не відмовте йому!!!
Кожного дня ми робимо вибір між добром і злом.
|
|
| |
christ-love | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 12:04 | Повідомлення # 4 |
 Admin
| Слава Богу! Доречі, скоро влітку знову буде Школа. Надіюся що в нас в Заболотові. Не пропустіть
|
|
| |
tleginevych | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 21:06 | Повідомлення # 5 |
 Майстер
| Це приємна новина
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 03.06.2008, 23:29 | Повідомлення # 6 |
 Студент
| А я не хочу, щоб літня сесія проходила в Заболотові. Так хочеться відчути ВОЛЮ від батьків, друзів і всіх знайомих протягом тих десяти днів. Хотілося, щоб школа проводилася десь-інде. Додано (03.06.2008, 23:29) --------------------------------------------- Чого в мене не показуються смайлики? 
Кожен ранок, кожне пробудження є шансом почати все заново:-)
|
|
| |
christ-love | Дата: Середа, 04.06.2008, 10:05 | Повідомлення # 7 |
 Admin
| Думаю, що те що Школа буде в Заболотові є дуже добре. Маємо багато чудес, які стаються під час Школи, і більше того трошки иміняється Заболотів, бачення людей стосовно церкви... Думаю що кожен з нас бачить зміни. Відповідно є багато людей, які не хочуть Школи в Заболотові... але думаю тут також недоречно зараз нагадувати чому не хочуть. Але особисто притримуюся думки, що забодлотівчанам на Школу треба їхати кудись дальше, щоби не бути на половину вдома, на половину на Школі. Бо тоді крористі мало. Я б хотіла до Красилова . Тут на сайті є зареєстрована Оля Литвин, думаю що вона напише щось з цього приводу в цій темі. 
|
|
| |
|
christ-love | Дата: Субота, 07.06.2008, 08:56 | Повідомлення # 9 |
 Admin
| Quote (RLVVD) І ще: в мене вже показуються смайли. Ура!!! Слава Богу! 
|
|
| |
tleginevych | Дата: Неділя, 08.06.2008, 15:45 | Повідомлення # 10 |
 Майстер
| Хто знає, третій рівень цього року буде в Заболотові? Я ще в Красилові не був , а дуже хочу поїхати. Мені ніяк не виходить потрапити на музичні реколекції в Красилів, тому маю надію , що цього літа я проходитиму третій рівень в Красилові!!!
|
|
| |
RLVVD | Дата: Субота, 14.06.2008, 11:53 | Повідомлення # 11 |
 Студент
| Школа в Заболотові буде з 1 по 12 серпня. А в Красилові для III-IV рівнів з 20 по 31 липня. Ціна 120 грн. 
|
|
| |
jna | Дата: Субота, 14.06.2008, 12:11 | Повідомлення # 12 |
 Лінивець
| А в Заболотові для яких рівнів?
Будь веселим!Сміх продовжує життя!!!
|
|
| |
tleginevych | Дата: Субота, 14.06.2008, 17:09 | Повідомлення # 13 |
 Майстер
| Ура!!! Ми їдем значить в Красилів!!! Ура!!!
|
|
| |
RLVVD | Дата: Неділя, 15.06.2008, 11:43 | Повідомлення # 14 |
 Студент
| Quote (tleginevych) Ура!!! Представляю, як Тарас тішився, коли дізнався про Школу в Красилові. А в Заболотові, на мою думку, має ще бути III рівень. Згадайте минулого року був III рівень, бо я не пам'ятаю.  Додано (15.06.2008, 11:43) --------------------------------------------- В Заболотові також буде III рівень. Щойно подивилася на розклад літньої сесії Школи. Може хтось захоче в Польщу, в Мукачево чи в Мінськ. Там також буде III рівень 
|
|
| |
alex | Дата: Середа, 18.06.2008, 01:55 | Повідомлення # 15 |
Лінивець
| Привіт братам і сестрам з Заболотівської спільноти. Мене звати Олексій. Я з Вінниці. Вже закінчив школу і служив в Заболотові минулого року. Мене на форум запросила Богдана. Я взагалі-то ніколи на форумах не сиджу, бо часу ніколи нема, однак як дасть Бог натхнення, то радий буду поділитися тим як Бог діє в мому житті, і взагалі... P.S. А взагалі, в Заболотові мені сподобалось. В Красилові вже багато раз був і мене навпаки тягне десь на інші місця, де проводиться школа.
|
|
| |
|
christ-love | Дата: Неділя, 22.06.2008, 20:36 | Повідомлення # 17 |
 Admin
| У Заболотові цього року Школа проходитиме з 1 по 12 серпня (ІІІ ступінь також буде в Заболотові) Також літня сесія Школи відбудеться: 7-20 липня – Школа ХЖіЄ І - ІІІо (Мукачево) поч. 15-00, зак. 17-00 18-31липня – Школа ХЖіЄ IІІ - ІVо (Красилів) поч. 14-00, зак. 15-00, варт. 120 грн. 9-20 липня - Школа ХЖіЄ І - ІІІо (Мінськ-Білорусія) поч. 15-00, зак. 17-00
|
|
| |
tleginevych | Дата: Понеділок, 23.06.2008, 12:26 | Повідомлення # 18 |
 Майстер
| Ура!!! Дякую за інформацію. Людка ти вгадала щодо участі третього ступеня в Заболотові. Але моя пропозиція ще в силі))).Додано (23.06.2008, 12:26) --------------------------------------------- У мене є питання. скажіть хто працює над кроками визволення???
|
|
| |
christ-love | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 08:38 | Повідомлення # 19 |
 Admin
| Я працювала.... Зараз знову починаю, бо відчуваю що вся немов в павутині застрягла. Треба вирватися
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 16:52 | Повідомлення # 20 |
 Студент
| Слава Ісусу Христу! Я вже є. Quote (tleginevych) Людка ти вгадала щодо участі третього ступеня в Заболотові. Я не вгадувала, а знала. Залізла на сайт капуцинів, звідки Богданка скопіювала розклад. Щодо Мукачево, дуже гарна пропозиція, але мене не пустять батьки. Я навіть не знаю чи в Красилів пустять. Надіюсь, що так. 
|
|
| |
tleginevych | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 22:44 | Повідомлення # 21 |
 Майстер
| Нічого). Мене теж напевне не пустили б. Тому і запропунував тобі=)). А чому ти маєш їхати в Красилів? Невже на музичні реколекції?
|
|
| |
RLVVD | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 22:58 | Повідомлення # 22 |
 Студент
| Та ні. Я хотіла б на Школу в Красилів, бо не знаю, як буде в універі.
|
|
| |
tleginevych | Дата: Середа, 25.06.2008, 00:16 | Повідомлення # 23 |
 Майстер
| Запрошую всіх у розділ "Про все на світі". Там можна поговорити про все що не згадується в інших розділах і навіть знайти собі онлайн друзів. Згідно з прохання адміністратора у кожному розділі писати лише про тему, якій відповідає розділ. Але щоб можна було поговорити про інші інтересні речі було створено розділ "Про все на світі".Welcom
|
|
| |
RLVVD | Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:36 | Повідомлення # 24 |
 Студент
| Я так хочу на Школу. А ще більше хочу на Школу в Красилів. Може поїдем всі разом спільнотою???
|
|
| |
tleginevych | Дата: Четвер, 10.07.2008, 23:11 | Повідомлення # 25 |
 Майстер
| Я теж не проти. Мені так тяжко проходити літню сесію дома.
|
|
| |
RLVVD | Дата: Четвер, 10.07.2008, 23:28 | Повідомлення # 26 |
 Студент
| Мені здається більшості тяжко. Того літа я навіть перебралася жити до школи, хоча кожного дня була вдома.
|
|
| |
tleginevych | Дата: Четвер, 10.07.2008, 23:49 | Повідомлення # 27 |
 Майстер
| Ну. Рішаєм.. Хоча я думаю, що отці нас не підтримають. І більшість не поїду в Красилів. А ти б поїхала?
|
|
| |
RLVVD | Дата: П'ятница, 11.07.2008, 00:19 | Повідомлення # 28 |
 Студент
| Я б задоволенням.Думаю дехто б поїхав, ті які вже були точно б поїхали.
|
|
| |
tleginevych | Дата: П'ятница, 11.07.2008, 22:37 | Повідомлення # 29 |
 Майстер
| Я б точно поїхав, хоч і не був. Може дійсно поїдемо. Давайте зустрінемось на альфі і все обговоримо. ок?
|
|
| |
RLVVD | Дата: П'ятница, 11.07.2008, 22:41 | Повідомлення # 30 |
 Студент
| Я згідна, тільки не знаю чи буду на альфі. Взагалі-то будемо швидше, завтра на службі. Можемо запитати.
|
|
| |